Prepaid

In plaats van te kiezen voor een telefoon abonnement heb je natuurlijk ook nog een andere optie en dat is prepaid. Dat is zijn ook de enige 2 keuzes die je kunt maken en daarbij zijn de mensen die kiezen voor prepaid toch erg in de minderheid. Niet gek ook, want om goedkoop uit te zijn is in vrijwel alle gevallen een telefoon abonnement de beste optie en niet prepaid. Mensen die toch prepaid gebruiken doen óf een half jaar of meer met hun beltegoed óf hebben gewoon niet het besef van het feit dat een telefoon abonnement echt heel goedkoop kan zijn.

Mensen die zeer lang met hun beltegoed doen doen blijkbaar niet veel met hun telefoon en bij bijzonder weinig gebruik blijft prepaid natuurlijk goedkoper dan een telefoon abonnement. Uiteindelijk wil je bellen en ander telefoon gebruik toch zo goedkoop als mogelijk houden en een telefoon abonnement biedt deze gelegenheid meer dan dat prepaid dat doet.

Kies je voor prepaid, kies dan de juiste provider

Met telefoon abonnementen zijn er behoorlijke verschillen te zien tussen providers, maar bij prepaid zijn deze verschillen zo mogelijk nog een stuk groter. Het is dan ook erg belangrijk dat je kiest voor de juiste provider. Mocht je namelijk in prepaid geïnteresseerd zijn, dan kijk je het beste bij Simyo. Je kunt op de website van Simyo terecht komen door op de hoofdpagina de link te volgen en vervolgens voor prepaid te kiezen. Hier zie je dan de aanbieding staan voor prepaid en daar kun je dan direct gebruik van maken. Op dit moment is Simyo namelijk de meeste goedkope provider voor prepaid. Bij prepaid kun je gewoon zelf je telefoon kiezen en daar een prepaid simkaart bij bestellen.

Vorig artikel:

Volgend artikel: