Mobiel internet

Natuurlijk wil je ook mobiel internet op je telefoon hebben. Ook met mobiel internet is het nog altijd prima te doen om een goedkoop telefoon abonnement voor jezelf samen te stellen. Bij een sim only abonnement heb je bijvoorbeeld al voor 10 euro 1000 Mb internet elke maand. En zoals je wellicht weet kun je met 1000 Mb heus wel een heel eind komen.

Mobiel internet op je telefoon? Let op de snelheid

Niet alleen is het goed om naar de prijzen van mobiel internet te kijken, want wat eigenlijk de grootste rol zou moeten spelen is de snelheid van het internet. Je kunt wel heel goedkoop mobiel internet hebben, maar als het niet vooruit te branden is snij je jezelf wel een beetje in de vingers door te bezuinigen op de kosten. Je kunt heel goed goedkoop mobiel internet vinden wat kwalitatief nog dik in orde is ook. Vooral bij Tele2 zijn ze daar erg goed in geslaagd door zeer grote bundels aan te bieden en toch de prijs laag te houden.

Voor het goedkoopste telefoon abonnement met mobiel internet is er niet 1 specifieke provider aan te wijzen die het van de rest wint, want allemaal komen ze met goed aanbiedingen. De een heeft echter sneller internet dan de ander en dat zou een doorslaggevende factor kunnen zijn in de beslissing die je uiteindelijk maakt.

Vorig artikel:

Volgend artikel: